Gå direkte til indhold

Arrangementtilladelser

Flere emner under Arrangementtilladelser

Selvbetjening for Arrangementtilladelser

Viser 10 af 14
 • Ansøgning om tilladelse til offentlig bortlodning

  Ansøgning om at afholde lotteri, hvis man skal gøre det mere end 2 gange per år, eller man ikke er en forening til velgørende formål. Lotterisedler og gevinster specificeres. Man kan kun få tilladel...

 • Brug af Offentlige Arealer - Københavns Kommune

  Her kan du ansøge om tilladelser til brug af offentlige arealer. Fx. kan du ansøge om gravetilladelser, ansøge om tilladelse til opsætning af containere, stilladser mv., samt udeservering og opstilling af skilte og vareudstilling.

 • Fyrværkeri, erhvervelse/overdragelse

  Denne blanket bruges til at ansøge om tilladelse til at erhverve og/eller overdrage fyrværkeri. Der er tale om én fælles blanket for kommuner/beredskaber, og den bliver fremsendt elektronisk til den relevante myndighed.

 • Fyrværkeri, opbevaring/salg/fjernsalg

  Denne blanket bruges til at anmelde eller ansøge om opbevaring og evt. fremstilling eller salg og fjernsalg af fyrværkeri. Blanketten sendes til den relevante myndighed.

 • Fyrværkeri, professionel anvendelse

  Denne blanket bruges til at ansøge om eller anmelde professionel anvendelse af fyrværkeri og andre pyrotekniske artikler. Der er tale om én fælles blanket for kommuner/beredskaber, og den bliver fremsendt elektronisk til den relevante myndighed.